Velkommen til Rustad IL – Karate

Karate er et ny gren i Rustad Idrettslag. Karate gruppen har eksistert siden 2018, men har nå blitt inkludert i idrettslaget sitt tilbud. Vår gruppe trener på Skullerud skole i gymsalen. Vår gruppe trener på tirsdager og vi ønsker velkommen til våre venner fra Rustad IL og alle som er interessert i lære om vår kampsport. Vi ønsker å etablere ulike partier med alders forskjell, nybegynnere 6 til 12 år, 13 til 19 år og over 18 år. 

Ta kontakt, hvis du er interessert, med Leder Andreas Iacovone, tlf: 97 63 26 55

2 thoughts on “Velkommen til Rustad IL – Karate

 • 27. oktober 2020 kl 13:53
  Permalink

  Hei.
  I hva kl.start med trening på tirsdag?Prisen? Har dere bindingstid?

  Hilsen Erik Hansen

  Svar
  • 15. november 2020 kl 17:56
   Permalink

   Hei, beklager seint svar, vi har jobbet med nettsiden, nå er vi klare med mer info. Vi har barneparti på tirsdager fra 18 til 19. Vi trener på Skullerud skole gymsalen. Vi er en idrettslag og vi har en års kontingent, for barn er 1500,- i året. Drakten er inkludert ved innmelding. Velkommen til en prøvetime. MVH Andreas

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *